Werkwijze

Heeft u een mooi portret van uzelf? Een foto waar u opstaat zoals u nu bent?

Een goed portret is waardevol. Daarom maken wij van iedere oudere een mooi portret. Een portret van nu. Een portret dat blijft.

Hoe wij dat doen? U kent vast het systeem van schoolfotografie. Dat introduceren wij voor ouderen.

Wij werken voor zorginstellingen zoals verpleeg- of verzorgingstehuizen en voor particuliere wooninitiatieven. U kunt ons ook boeken voor events, familiebijeenkomsten of privésessies. Alles met maar één doel: van iedereen een blijvend portret.

Nadat u ons een bericht heeft gestuurd nemen we contact met u op. Voordat we gaan fotograferen willen we namelijk eerst kennismaken. Zo kunnen we inschatten wat uw wensen zijn en of er een speciale zorgvraag is. Ook nemen we samen de planning door. Wij zijn gewend om met ouderen te werken. We weten daarom waar we op moeten letten en hoe we het beste uit de mensen halen. Omdat iedere organisatie anders werkt, hebben we geen standaard planning. Hoe de dag eruit gaat zien is dus helemaal afhankelijk van uw behoeften en wensen.

Hoe wij dit doen

Op locatie
Voor iedereen bereikbaar

Betaalbaar
Meerdere mensen op een dag

Gezellig
Betrokken, ervaren fotografen en een ontspannen sfeer

Professioneel
Professionele studioapparatuur voor het beste resultaat

We gaan beginnen

Op de dag zelf komen met onze mobiele fotostudio gewoon thuis of naar jouw zorgomgeving. Het uitgangspunt is dat fotoshoot een gezellige en ontspannen activiteit is. We fotograferen iedereen die gefotografeerd wil worden op de manier die bij hem of haar past. Afhankelijk van de afspraak, maken we tien tot vijftien foto’s per persoon.

Onze studio is voorzien van professionele fotoapparatuur, belichting en een neutrale achterwand. Daardoor ben je verzekerd van kwalitatief goede foto’s.

Alle foto’s kun je daarna eenvoudig en veilig online bekijken en bestellen.

Wij werken vooral voor zorginstellingen en wooninitiatieven voor ouderen. We krijgen waardering voor de ontspannen manier van werken, het gemak en de betaalbaarheid. We stellen het enthousiasme van de zorgverleners, bewoners en hun familieleden op prijs.

Gemakkelijk

Wij komen met onze professionele fotostudio naar u toe. Op de locatie die u wenst. Het enige dat we van u nodig hebben is een datum en een ruimte om onze studio op te bouwen.

Ter plaatse maken we de opstelling met achterwand en speciale portretbelichting. Daardoor bent u verzekerd van goede portretten. Onafhankelijk van de locatie.

We portretteren iedereen die dat wil. We maken er een leuke activiteit van en zorgen voor een gezellige, ontspannen sfeer. Gemakkelijk te organiseren voor verzorgingshuizen of tijdens evenementen.

Hoe werkt het?

1. Plan in overleg met ons een dag in. Reserveer een ruimte voor de fotosessie.

2. Informeer over de activiteit. Download de poster en vul de datum in waarop de fotoshoot plaatsvindt. Verspreid de poster en hang hem op in centrale ruimtes.

3. Op de afgesproken tijd komen wij met onze mobiele fotostudio naar uw locatie. We fotograferen iedereen die dat wil.

Na afloop ontvangen de geportretteerden een inlogcode waarmee ze hun foto’s online kunnen bestellen. De foto’s worden daarna binnen een week bezorgd.

Veilig

Wij werken samen met zorginstellingen en de grootste online fotobestelservice van Nederland. Daarom kunt u erop vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent. Wij zijn gewend om met ouderen te werken. Wij weten waar we op moeten letten en hoe we de mensen het mooist op de foto krijgen.

Bestellen
Uw foto’s kunt u achteraf op uw gemak online bekijken en bestellen. Soms met wat hulp vanuit familie of het huis. U krijgt daarvoor een unieke code die alleen voor u geldt. U ziet de foto’s waaruit u kunt kiezen overzichtelijk gepresenteerd. Achter elke foto kunt u het aantal kiezen en het formaat. De prijzen staan erbij zodat u direct ziet wat u selecteert. Er zijn ook mogelijkheden om fotocadeau’s te bestellen. Zo kunt u vrienden en familie verrassen met een persoonlijk geschenk.

Betalen
Op het moment dat u uw bestelling plaatst ziet u meteen de prijs erbij. Ook wordt er een indicatie gegeven van de levertijd. U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Via iDEAL, creditcard, PayPal of Bankcontact. Altijd in een beveiligde internetomgeving. Andere opties zijn om het bedrag vooraf over te maken en zelfs om achteraf te betalen.

Hoe werkt het?

Alleen betalen wat je koopt

Geen bijkomende kosten

Veilig online betalen via IDeal

Contant betalen vooraf

Contactloos betalen vooraf

Als u bezoeker bent van onze fotodagen heeft u ook verschillende opties. Deze staan altijd vooraf aangegeven zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn en waar u aan toe bent.

Betaalbaar

We werken volgens het systeem van schoolfotografie. Dit betekent dat we meerdere mensen per dag op locatie fotograferen. Daardoor zijn de foto’s heel betaalbaar. U heeft al een professionele portretfoto vanaf 15 euro. U betaalt alleen de foto’s die u afneemt.

We bieden verschillende pakketten aan waarbij een aantal foto’s in verschillende formaten inbegrepen zijn. De foto’s kunt u ook in verschillende formaten nabestellen. En denkt u ook eens aan een muurdecoratie of fotocadeau.

Verzending

Alle onze producten worden stevig verpakt vanuit de centrale naar u verzonden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw foto’s, wanddecoraties of fotocadeaus heelhuids aankomen.

Hoe werkt het?

Foto’s binnen twee weken online te bekijken

Speciale toegangscode

Foto’s binnen 48 uur in huis na bestelling

Foto’s en kado’s

U heeft al een portretfoto voor 10 euro. Voor een klein bedrag extra kunt u variëren in formaat en papiersoort. Ook wanddecoraties en leuke fotocadeaus kunt u heel gemakkelijk online bekijken en bestellen. Hiervoor ontvangt u een persoonlijke code. Inloggen gaat via de inlogknop op onze homepage.

Wij werken samen met Oypo. Oypo is de grootste online fotobestelservice van Nederland. Uw foto’s worden daar anderhalf jaar veilig opgeslagen en beheerd. Zo kunt u gedurende een langere tijd een nabestelling doen of een mooie wanddecoratie bestellen.

PRIJZEN NABESTELLINGEN

Afdrukken

Afdruk 13 x 19                   10 euro
Afdruk 20 x 30                   15 euro
Afdruk 40 x 60                   25 euro

Wanddecoratie

Canvas 30 x 45                  39 euro
Canvas 40 x 60                  49 euro

Ingelijste foto 40 x 60    75 euro
Plexiglas 30 x 45               59 euro
Plexiglas 40 x 60               75 euro

Fotocadeau

Mok                                           17 euro
T-Shirt                                      17 euro
Puzzel 30 stukjes               25 euro
Telefoonhoesje IPhone   25 euro

*Dit zijn voorbeelden van de mogelijkheden. In het bestelprogramma vindt u een uitgebreid aanbod.

Ervaringen
“We zijn heel blij met de foto van ons pap. Eindelijk een foto waarop hij lacht.”
Janine
Ervaringen
“We zijn helemaal verrukt van de mooie foto’s. Achteraf had ik wat brillen en lippenstift
mee moeten nemen, dan hadden we nòg meer variatie gehad. Hartelijk bedankt,
we zijn heel blij!”
Dini