“We hebben de bewoners gevraagd hoe zij hun extra budget het liefst willen besteden. Unaniem kwam daaruit dat een fotosessie het meest waardevolle was dat we konden bieden.”

Marianne (activiteitenbegeleidster)

Wij fotograferen vooral bij zorginstellingen voor ouderen. Denk bijvoorbeeld aan verzorgings- of verpleeghuizen, woonzorgcentra of aanleunwoningen. Dit kan als onderdeel van een activiteitenprogramma of tijdens de dagbesteding. Op sommige plaatsen is het aanbieden van een portret een service aan de bewoners. En dat is niet voor niets:

Want wanneer zijn de bewoners bij u voor het laatst gefotografeerd? Zonder andere mensen eromheen?


Met het stijgen van de leeftijd worden mensen steeds minder geportretteerd. Een foto met een mobiel wordt wel even snel gemaakt. Vaak tijdens activiteiten en familiebijeenkomsten als onderdeel van een groep. Of een snel shot uit de losse pols. Maar zeg nou eerlijk… Een goed PORTRET VAN NU ontbreekt.

En juist een portret van nu is zo waardevol. Voor de ouderen zelf, maar ook voor mensen om hen heen. Als een recente en blijvende herinnering.

Wilt u ook zo’n gezellige fotosessie als activiteit organiseren in het huis waar u werkt? Of bent u bewoner? Neem gerust contact met ons op. Wij organiseren vrijblijvend een fotodag bij u op locatie.

U kunt ons ook voor meerdere dagen inhuren om bewoners te portretteren. Bijvoorbeeld als Kerst- of Moederdagcadeau. Neem contact op en we maken vrijblijvend een voorstel op maat.

Prijzen

Fotodag

Gratis

 
  • Gratis fotosessie
  • Betaal alleen voor de afdrukken
  • Persoonlijke code voor nabestellingen
Lees meer

GROEPSPAKKET

300 euro

 
  • 2 uur fotografie
  • 1 gratis afdruk van iedere geportretteerde
  • Persoonlijke code voor nabestellingen
Lees meer
Ervaringen
“We zijn heel blij met de foto van ons pap. Eindelijk een foto waarop hij lacht.”
Janine
Ervaringen
“We zijn helemaal verrukt van de mooie foto’s. Achteraf had ik wat brillen en lippenstift
mee moeten nemen, dan hadden we nòg meer variatie gehad. Hartelijk bedankt,
we zijn heel blij!”
Dini